Wie zijn wij

Algemene Bouwonderneming J. Vleugels en Zonen bvba is een aannemersbedrijf dat u kan ondersteunen met jarenlange ervaring en kwaliteit. Onze firma is reeds opgericht in 1946 door Jef Vleugels. Ondertussen hebben zijn zonen Herman en Eric al geruime tijd het roer overgenomen. De goede werking van dit familiebedrijf resulteert in een bloeiende zaak die zijn naam al bewezen heeft in Brasschaat en omstreken. 

 

Bent u op zoek naar een appartement, eengezinswoning of villa, dan vindt u misschien uw nieuwe woonst in één van onze eigen projecten. Onze projecten worden met grote zorg afgewerkt in samenspraak met de nieuwe klanten. Wij werken volgens het sleutel-op-de-deur principe, maar wijken hier echter af van de standaard projectbouw door de klanten te betrekken bij de opvolging van de werken. Samenwerking met onze klanten vinden we heel belangrijk, zodat alles bespreekbaar is. De nieuwe woning of het nieuwe appartement wordt volledig volgens eigen keuze van de klanten afgewerkt en wij trachten de werken hierop volledig af te stemmen. Voor de afwerking is er een uitgebreide keuze bij onze vaste partners. Neem gerust een kijkje in ons huidige aanbod. 

 

Ook commerciële panden behoren tot ons aanbod. Deze worden meestal casco verkocht, maar kunnen in samenspraak ook afgewerkt worden volgens bestemming van het handelspand. 

 

Heeft u uw droomwoning op papier staan, maar moet dit alles nog gerealiseerd worden, dan kan u vrijblijvend offerte bij ons laten maken voor de uitvoering van de werken. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwerken kan u bij ons terecht. Indien u al een architect gekozen hebt voor de samenwerking van uw bouwproject, kan deze ons allicht al de nodige info bezorgen om een correcte prijs te berekenen voor uitvoering van de werken. Als u nog van nul moet starten, staan wij u graag bij met advies of zoeken samen met u een architect, indien nodig voor het project.

 

Volgende werken kunnen we voor u realiseren:

- Totaalproject nieuwbouw of renovatie - volledig afgewerkt of gedeeltelijk

- Aanbouw bij bestaande woning

- Kleine renovatiewerken (badkamer, keuken, aanpassingswerken, ...)

- Enkel ruwbouwwerken

- Tuinhuis / poolhouse / bijgebouwen

- Enz.

 

Is er iets dat niet in deze lijst voorkomt, neem dan zeker contact met ons op om te vragen of wij uw specifieke project kunnen realiseren.

 

Wij kijken er alvast naar uit om met u te kunnen samenwerken in de toekomst!